Logo ontwerper

Frederic Desauw is de zaakvoerder van de Logo Fabriek te Kortrijk, gelukkig getrouwd met Marieke en papa van 3 jonge zonen. De Logo Fabriek is een éénmanszaak met veel passie en goesting om uw logo of huisstijl te ontwerpen. Dagelijks stileer, boetseer en kneed ik nieuwe beeldmerken tot de juiste kleur, inhoud en proporties.

Heeft u al een idee of een bestaand logo dat opgefrist moet worden? Geen probleem, bezorg me de nodige info en ik geef u de mogelijkheden. Neem gerust de tijd om enkele realisaties te bekijken of kom meer te weten hoe uw logo ontwerp tot stand komt. Heeft u nog vragen? Contacteer me dan voor meer info.

Neem contact op

logo ontwerperEen mooi en professioneel logo ontwerp is de basis van uw imago, product, dienst, webshop of onderneming. Deze is herkenbaar en communiceert de juiste waarden. Als ervaren logo ontwerper laat ik op subtiele wijze de identiteit van uw merk weerspiegelen in één icoon.

Enkele realisaties


Logo ontwerp van de maand
Maart 2024

Eens iets anders. :) Trots dat ik met 2 van mijn 3 zonen van 6 en 9 jaar aan dit logo heb mogen werken voor de Milani CubeSat patch ontwerpwedstrijd van de HERA missie van de ESA. Bedankt Wander en Wout! Misschien zijn jullie op een dag de eerste mensen op Mars. ;) Op basis van uw info boetseer ik ook voor u een uniek logo dat de juiste boodschap communiceert naar uw doelgroep. Neem contact op met logo ontwerper Frederic voor een offerte op maat.

Neem contact op