Logo ontwerper

Huisstijl ontwerpen

Het herkenningspunt van uw onderneming

Net zoals uw persoonlijke identiteit en karakter van u een uniek persoon maakt, is uw huisstijl ontwerp de speciale saus van uw bedrijf die u onderscheidt van andere ondernemingen.

Voordat we weten hoe uw merkidentiteit er uit moet zien, moeten we eerst enkele sleutelelementen bepalen: wat is de missie (het "waarom") en doel van uw onderneming, hoe ziet u de positionering van uw bedrijf tegenover de concurrentie (sneller, goedkoper, betere kwaliteit, verse marktproducten, persoonlijke begeleiding, ...), ... Wat zijn bijvoorbeeld de drie woorden die uw ideale klanten zouden gebruiken om u te omschrijven? Wat doet u beter dan wie dan ook? Waarom bent u met dit bedrijf begonnen?

Met een professioneel huisstijl ontwerp vormgegeven door de Logo Fabriek valt u op en vergroot u zo uw onderscheidend karakter. Uw huisstijl zorgt dus voor herkenning en draagt bij tot een positieve uitstraling en imago. Dagelijks kneed ik nieuwe huisstijl ontwerpen tot de juiste inhoud, passende kleurtoon en proportie. De Logo Fabriek is een logo ontwerper met veel passie en goesting om uw huisstijl te ontwerpen. Ik help u graag verder!

Bekijk hier enkele realisaties.

huisstijl ontwerpen

huisstijl ontwerpen

huisstijl ontwerpen