Logo ontwerper

Logo designer

Als logo designer zorg ik voor de visuele vertaling van uw passie

Frederic Desauw is een ervaren logo designer uit Kortrijk. Ik ontwerp al meer dan 10 jaar professionele en krachtige logo's, de unieke basis van uw onderneming. Uw logo moet namelijk in één oogopslag vertellen waar uw onderneming voor staat. Herkenbaar voor uw klanten en de visuele vertaling van uw passie. Wij luisteren eerst en vertalen dan het verhaal achter uw bedrijf naar een sterk en uniek embleem.

Als logo designer beheers ik de kunst om een visueel aansprekend merkteken voor uw onderneming te creëren. Dagelijks kneed ik nieuwe beeldmerken tot de juiste inhoud, passende kleurtoon, correcte lettertype samenstelling en proportie. Ik bouw voort op de reeds bestaande huisstijl van uw merk of maak iets totaal nieuw. Als logo designer streef ik altijd naar de perfectie. Ik ontwerp en kneed verder totdat u 100% tevreden bent over uw logo. Dat is mijn kwaliteitsgarantie voor u als klant. De eerste ontwerp voorstellen mag u binnen de 7 werkdagen verwachten. Bij oplevering van uw logo bezorg ik u alle files die u nodig heeft voor allerhande drukwerk (ook een vectorieel logo ontwerp), voor uw website of sociale media. Na betaling van de factuur wordt het logo uw eigendom.

Bekijk enkele recente logo realisaties in mijn portfolio. Genoeg inspiratie opgedaan? Heeft u al een duidelijker beeld van wat u precies wenst of heeft u geen idee? Neem dan contact met me op om uw logo te laten ontwerpen via info@logo-fabriek.be. Ik help u graag verder.

Bekijk hier enkele realisaties

logo designer

logo designer

logo designer