Logo laten ontwerpen

Uw logo laten ontwerpen

Vormgeven van uw merk

Een mooi en professioneel logo laten ontwerpen door de Logo Fabriek is een uitstekende keuze. Frederic Desauw is een ervaren logo ontwerper uit Kortrijk met meer dan 10 jaar ervaring in het creëren van professionele en krachtige logo's, de unieke basis van uw onderneming. Met veel passie en goesting om uw logo of huisstijl te stileren gaan we aan de slag. Op basis van uw info, product, doelgroep of onderneming ontwerpen we een mooi en herkenbaar logo dat de juiste boodschap communiceert naar uw klanten en leads.

Met een professioneel beeldmerk valt u op en vergroot u zo uw onderscheidend karakter. Uw logo zorgt dus voor herkenning naar uw klanten toe en draagt bij tot een positieve uitstraling en imago.

Ik creëer uw logo totdat u 100% tevreden bent. Dat is mijn kwaliteitsgarantie voor u als klant. Mijn voorstellen en ideeën mag u binnen de week verwachten. Bij de oplevering van uw logo bezorg ik u alle files voor allerhande drukwerk (zoals naamkaartjes, belettering, banners, flyers, advertenties, ...) en voor uw online aanwezigheid (website en sociale media). Na betaling van de factuur wordt het logo uw eigendom.

Heeft u al een idee of reeds een logo laten ontwerpen dat nu opgefrist moet worden? Geen probleem, bezorg me de nodige info en ik geef u de mogelijkheden. Zoals bij alle investeringen, wenst u namelijk de prijs van uw logo ontwerp af te wegen tegen de kwaliteit en waarde die u wint. We werken samen om uw logo te creëren dat uw verhaal vertelt en een blijvende positieve impact heeft op uw doelgroep.

Bekijk hier enkele realisaties.

logo laten ontwerpen

logo laten ontwerpen

logo laten ontwerpen